Program Call Center: 9:00 - 18:00

G7 aleo detox Pentru detoxifiere Silicium Espana Lab 1000 ml

ID produs: 352371

122,99 lei

Indisponibil

Disponibilitate:

nu este in stoc


Pret valabil in limita stocului disponibil

Descriere G7 aleo detox Pentru detoxifiere Silicium Espana Lab 1000 ml

 

Puterea naturii - Aloe Vera şi siliciu organic, din culturi certificate ecologic.


G7 este o sursă esenţială şi foarte eficientă de polizaharide naturale din Aloe.


G7 Aloe Vera conţine de asemenea, conform numeroaselor studii efectuate, mai mult de 200 nutrienţi naturali precum enzime, aminoacizi, steroli şi minerale.


G7 Aloe se obține din Aloe Vera provenită din culturi certificate ecologic, cultivată în Andalucia pe soluri fertile, însorite şi bogate în nutrienţi. Acest produs conţine Aloe Vera BIO recoltată la punctul cel mai înalt al potenţei nutriţionale şi procesată la rece pentru a obține suc de Aloe Vera cu puritate de 99,9%.


Extragerea sucului se realizează la rece printr-un proces exclusiv, 100% natural fără pasteurizare, proces creat la Universitatea Alcala de Henares din Spania.


Proces controlat de Veracetics Quality Control, ce permite extragerea majorităţii nutrienților fără a-i distruge.


Nu conţine aloine, elemente amare sau apă. Dublu certificat de puritate şi calitate. G7 Aloe este marca de încredere. Calitate certificată de către organizaţii independente.

 

Ingrediente:

 

- suc proaspăt de Aloe Vera (Aloe Barbadensis Miller), pulpă ecologică 100%, acid silicic, conservant alimentar: sorbat de potasiu, acidifiant: acid citric.
- Nu conţine arome, îndulcitori sau coloranţi.
- Conținut de polizaharide: 80 000 mg/l.

 

Doza zilnică recomandată: 50 ml direct sau în amestec cu alte sucuri.


Important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest supliment nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la loc uscat și rece, ferit de lumină. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

 

Păstraţi la frigider după deschidere.


Conținut: 1000 m


Produs de: Silicium España Laboratorios S.L.


Prezentare şi mod de utilizare:


Siliciul organic după formula doctorului Le Ribault apare în formă lichidă sau de gel şi poate fi administrat, conform necesităţilor, sub formă orală sau ca produs de uz topic.


Aportă organismului uman siliciu bioasimilabil.


Eficacitatea sa este dovedită prin teste oficiale şi multiple mărturii ale medicilor şi pacienţilor, susţinută de documente oficiale de toate tipurile (analize de sânge, radiografii, fotografii, TAC, etc.)


Restructurează fibrele de elastină şi colagen fiind prezent în etapele primare de mineralizare ale oaselor şi, de asemenea, în metabolismul general al organismului uman.


Are proprietatea de a parcurge derma şi epiderma trecând, astfel, prin fluxul sanguin de-a lungul corpului, în special accentuându-se pe organele sau părţile corpului care suferă anumite disfuncţii.


Este compatibil cu absolut toate terapiile la care pot fi predispuşi pacienţii înainte sau după utilizarea produsului.


Este un antiinflamator natural.


Accelerează procesele de cicatrizare.


Fortifică sistemul umanitar al organismului.


Dinamizează, protejează şi regenerează celulele corpului uman.


Este un analgezic natural ce acţionează rapid.


Administrare orală


Cantitatea medie este cuprinsă între 10 şi 90 ml zilnic, conform necesităţilor. Se recomandă începerea tratamentului cu o lingură (10 ml) pe zi, mărind apoi cantitatea. În majoritatea cazurilor (90%), 30 ml zilnic permit o îmbunătăţire a stării de sănătate, manifestată în diverse moduri, cum ar fi recuperarea somnului şi a apetitului, îmbunătăţirea echilibrului nervos, creşterea energiei interne, etc.

 

Este recomandată luarea primei cantităţi dimineaţa înaintea micului dejun, restul fiind luat la prânz şi seara, cu 20 de minute înainte de masă. Se recomandă, de asemenea, menţinerea produsului în cavitatea bucală înainte de a-l înghiţi. Este importantă luarea produsului timp de o lună fără întreruperi, chiar dacă efectele pozitive se observă deja după câteva zile.


După o lună, trebuie să decideţi dacă doriţi să continuaţi sau să întrerupeţi tratamentul, dacă doriţi să micşoraţi sau să măriţi doza şi, de asemenea, în caz de un alt tratament în paralel (cu alte produse cu siliciu organic sau un tip de medicamente), dacă această combinaţie este corectă sau trebuie modificată.

 

Ca regulă generală, dacă timp de câteva săptămâni nu se observă nici un efect pozitiv, atunci doza trebuie mărită. În caz de afecţiuni grave, doza zilnică este cuprinsă între 10 şi 90 ml sau puţin mai mult (până la 200 cc, 9 linguri de 3 ori pe zi).
Siliciul organic este compatibil cu oricare alt tip de tratament.

 

Dacă pacientul trebuie să ia un anumit tip de medicamente clasice, alopate sau homeopate, este recomandabilă luarea siliciului organic separat de aceste medicamente, pentru un efect mai bun (de exemplu, o oră înainte sau după luarea medicamentelor).

 

În unele cazuri, este posibil ca în primele secunde sau minute după luarea siliciului organic să apară o senzaţie de mâncărime sau căldură difuză în organism ; aceasta este o reacţie normală ce dispare după câteva minute. Uneori, senzaţia de mâncărime sau căldură se simte într-o anumită parte a corpului ; în acest caz, ar trebui să reţineţi această zonă, e posibil că anume acolo apare o afecţiune ce poate fi încă necunoscută.

 

Comprese (siliciu organic lichid)


Înmuiaţi o bucată de bumbac sau tifon în siliciu organic (în funcţie de mărimea necesară) şi acoperiţi cu plastic pentru a evita evaporarea. Se recomandă utilizarea foliei de plastic pentru ambalarea produselor alimentare, pentru că în caz de necesitatea de a trata o zonă redusă a corpului, aceasta poate fi acoperită fără a utiliza un plasture, pentru că se fixează de la sine. Menţineţi compresa pe tot parcursul zilei sau a nopţii.

 

Uneori, apare senzaţia de înţepături minore (de obicei acestea fiind calificate ca electrice), căldură sau frig ce se răspândeşte în întregul organism. Această senzaţie este normală. De asemenea, se poate întâmpla să nu simţiţi nimic, însă aceasta nu înseamnă că siliciul organic nu acţionează.


Cataplasme (siliciu organic lichid)


Înmuiaţi o bucată de bumbac sau tifon în siliciu organic (în funcţie de mărimea necesară). Plasaţi această bucată pe corp şi menţineţi timp de 20 de minute sau până când se usucă.

 

După 20 de minute, lăsaţi să se usuce la aer liber. Procedura poate fi repetată de atâtea ori de câte este necesar, în caz că disconfortul sau durerea persistă.


Ungeri (siliciu organic lichid)


Înmuiaţi o bucată de bumbac sau tifon în siliciu organic şi ungeţi prin mişcări lejere zona necesară.


Vaporizări (siliciu organic lichid)


Umpleţi un spray nou, neutilizat până acum, cu siliciu organic. Pulverizaţi pe suprafaţa necesară. Lăsaţi să se usuce la aer liber până la pătrunderea totală a produsului. Repetaţi această procedură de fiecare dată, pentru a trata corect zona afectată.


Siliciu organic sub formă de gel


Aplicaţi un strat subţire de gel pe piele şi aşteptaţi 5 minute fără a atinge. Apoi, masaţi uşor zona, până la absorbţia totală a produsului. Procedura poate fi repetată de atâtea ori de câte este nevoie. Dacă observaţi apariţia unei pete roşii pe piele, întrerupeţi tratamentul pentru câteva zile.

 

Pentru o durată de jumătate de oră după fiecare aplicare a gelului, evitaţi contactul suprafeţei de piele tratate cu substanţe corozive sau toxice (insecticide, detergenţi, etc.)


Utilizarea gelului la sugari, copii sau adolescenţi : la fel ca şi în cazul adulţilor, însă cu o doză proporţională greutăţii acestora. În tabelul de mai jos vă oferim o indicaţie asupra dozei recomandate în funcţie de greutatea persoanei.

 

Greutate (kg)

 

Doza recomandată (ml)

 

- 10-20 2

- 20-30 4

- 30-40 5

- 40-50 7

- 50-60 8

- 60-70 10

 

Utilizarea gelului de către femeile gravide sau care alăptează : este un produs absolut sigur în perioada sarcinei sau a alaptării.


Contraindicaţii şi reacţii adverse. Efecte secundare.


Acest produs prezintă un nivel ridicat de siguranţă, deoarece este un supliment alimentar ce furnizează organismului siliciu organic bioasimilabil.


Nu produce nici un efect secundar, chiar şi după câţiva ani de la încetarea tratamentului.

 

Nu afectează proteza dentară. În testele asupra toxicităţii acute, efectuate pe cale orală prin administrarea a 20 ml de produs la o proporţie de 20 kg ale unui animal, s-a constatat că absenţa totală a toxicităţii conferă produsului un coeficient de siguranţă absolută în cazul utilizării sale de către oameni.


Interacţiunea cu alte produse farmaceutice


După cum a fost indicat anterior, siliciul organic aportă organismului siliciul ca fiind un oligoelement în formă organică, nefiind observat nici un efect de accentuare sau inhibare a activităţii farmacologice a medicamentelor luate în cazul unei patologii.


Singura recomandare în cazul tratamentului cu alte medicamente este de a lua separat de acestea produsul cu siliciu organic (o oră înainte sau după).


Conservarea produsului : Recipient deschis : este recomandabil de a fi consumat în cel mai scurt timp posibil, dar poate fi păstrat timp de câteva luni. Recipient nedeschis : cel puţin 3 ani. Nu este necesar de a fi păstrat în frigider, însă se recomandă păstrarea produsului într-un loc răcoros.

 

Nu se recomandă păstrarea produsului într-un recipient de sticlă. Cât despre contactul cu metalele, nici o măsură de precauţie nu este necesară, deoarece produsul nu este afectat de acest posibil contact ; deci poate fi luat cu ajutorul unei linguri metalice, spre diferenţă de alte tipuri de produse ce conţin siliciu.

 

Vezi aici mai multe detalii despre siliciul organic

 

Păstrare: într-un loc uscat și departe de lumină.


Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj


Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Specificatii tehnice

Ai sesizat o greseala in specificatiile tehnice ale produsului? Da-ne de stire!
 • CARACTERISTICI PRODUS
  • Tip produs
   Suc Aloe Vera
  • Certificare
   Natur
  • Mod de ambalare
   Sticla de plastic
  • Cantitate, Gramaj
   1000 ml
  • Alte caracteristici
   Pentru Detoxifiere

Note explicative

Acest produs este nou. Totusi, daca nu esti incantat(a) dupa ce il vezi si fizic, il poti returna in termen de 14 de zile de la primirea comenzii. Persoanele fizice pot opta fie pentru un alt produs, fie pentru returnarea banilor.

Noi, ebio.ro, facem eforturi permanente pentru pastrarea acuratetii informatiilor pentru G7 aleo detox Pentru detoxifiere Silicium Espana Lab 1000 ml.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre furnizori fara o notificare in prealabil si pot contine erori de operare. In cazul afisarii unui pret derizoriu, ebio.ro isi rezerva dreptul sa nu livreze produsul respectiv.

Actionam in baza principiului bunei credinte si incercam sa facem lucrurile intr-o maniera optima, astfel incat sa nu intampini probleme de vreun fel, insa recunoastem faptul ca suntem oameni. Si desi se spune ca viitorul e al robotilor, oamenii fac lucrurile sa se miste si tot ei pot uneori gresi.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil. Produsele beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizor, producator sau distribuitor. Toate marcile apartin detinatorilor legali.

Acest produs poate fi achizitionat folosind 123 puncte de fidelitate. Vezi detalii.

Cod produs: #352371

Review-uri