Program Call Center: 9:00 - 18:00

Contact - ebio.ro

Din motive independente de vointa noastra (logistica, unii furnizori au inchis temporar activitatea, volum mai mare de comenzi si implicit cresterea volumului de livrari pe curierat) e posibil ca unele comenzi sa ajunga la dumneavoastra cu intarziere sau in cazuri izolate sa nu putem confirma comanda dumneavoastra. Echipa ebio.ro face eforturi pentru ca fiecare comanda sa fie confirmata si sa ajunga la dumneavoastra in timp util. Multumim pentru intelegere.

Programul de lucru al magazinului ebio.ro este de luni pana vineri, intre orele 9 - 19.

Acesta este intervalul orar in care preluam, procesam si livram comenzi.

Incercam in permanenta sa optimizam procesele de lucru, sa preluam comenzile voastre intr-un timp din ce in ce mai scurt. Comenzile sunt livrate prin intermediul unei firme specializate de curierat, SAMEDAY si de asemenea, pentru rapiditatea livrarilor, pentru comenzile din Bucuresti, putem trimite in anumite situatii un sofer propriu.

Recomandarea noastra este sa plasati comenzile direct din site, prin intermediul cosului de cumparaturi, prin butonul  ADAUGA IN COS si apoi, prin CONFIRMA COMANDA.

Totusi, daca doriti sa comandati prin intermediul echipei noastre, ne puteti contacta la vanzari@ebio.ro sau 0731 444 333.

Va multumim!

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 26.03.2020