Cum cumpar - ebio.ro

Daca sunteti client vechi folositi un cont activ. Daca este prima data cand cumparati de la noi, creati-va un cont prin simpla introducere a unor date ce ne sunt folositoare in emiterea facturilor fiscale si livrarea corecta a produselor comandate de d-voastra. 

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre ebio.ro, nici de catre potentialii nostri parteneri: ex. procesatorii de plati online.

Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele catre care se va face facturarea si livrarea.

Adresa de e-mail are o importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult decat atat, ebio.ro sau potentialii sai parteneri (ex.procesatorii de plati) nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi cu adresa de facturare, trebuie completat in: Contul Meu / Date personale, care se afla in partea stanga a site-ului ebio.ro, in Contul meu, sau selectati "Adauga/Editeaza adrese" si completati noua adresa de livrare.

Alegeti metoda dorita de plata si apasati pe butonul "Trimite comanda". 

In prezent, modalitatile de plata acceptate de catre ebio.ro sunt: Ramburs / prin curierat, Ordin de plata.

Finalizeaza comanda prin apasarea butonului "Trimite comanda".

  • Distribuie pe:
Ultima actualizare: 09.09.2020